Sobek82 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Tylko pamiętajcie że on ma AC 450, mm więc jest niższy od standardowego AC 470 mm, wziąłem go z myślą o 26erze i gravelozaurach 28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Też se wziąłem. 10 mm za długi, ale kto by się takim szczegółami przejmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Cytat Tylko pamiętajcie że on ma AC 450, mm więc jest niższy od standardowego AC 470 mm, wziąłem go z myślą o 26erze i gravelozaurach 28. @Sobek82 Taki właśnie jest potrzebny do mojego nowego retro wynalazku. Alternatywą jest 1,5kg elastomerowy RS Jett, ale mi go szkoda bo jest w perfekcyjnej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Już jest po 124 zł 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 @Bromboszto przedłużenie sterów cię uratuje, albo zgłoś się do @akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Już się zgłaszał, ale albo nie wytrwał w zgłoszeniu, albo miałem zapchaną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 @Sobek82, @akkwlsk Spoko, spoko... Wszystko gra. Tam nic nie jest za krótkie, tylko kapsel musiałem pożyczyć do innego roweru. Ten Jett i tak trafi gdzieś gdzie kolorem podpasuje. PS. Bardziej to połowę krótszy mostek bym przytulił. Taki co w chromie, albo da się go wypolerować na błysk. PS2. A tak co do kiery, to na czarna, skórzana owijka przez rogi, klamkomanetki, aż do końca. Do tego trąbka, stylowe jakieś światełko i może mała lemondka jakoś pod łokcie (o ile coś trafię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Obyś nie przesadził z gadżetami 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 @Brombosz Ja stosuję zasadę wystawienia rury sterowej ponad mostek o te dwa milimetry i podkładkę od góry pod kapsel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 No fajne tam drzewa pozyskują koledzy z lasu całkiem 36 calowe, zdjęcia dobre, ale smutne z drewna… z akcentem na pilarzy. Widelec niski okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Po zmianie kierownika z 600 na 720 jest bardzo ok. AC 450 vs 520 więc geo niewiele się zmieniło 😉 @itr😘 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Btw jeszcze utwór do ostatniej foty😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 @elkaziorrozaszczyć nas kilkoma nieciekawymi fotografiami, które zalegają Ci na dysku😘 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Taki mniej więcej jest koncept. Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 To dla dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Mniej więcej. 13" 26er na sztywno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 @Sobek82Dziękuję za zaproszenie, ale nie wiem czy wstrzelę się w poziom tu prezentowany. A tak poza tym, wbrew pozorom, nie mam wielu zdjęć. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Wideł pod 24'' Z 28'' opona 40c Z 27,5'' opona 50c Po przekładce opon na ''nowe'' koła, z pedałkami 😉 Pozdrow'er Wszystko się poprzewracało za, bo na kartonie od rękawiczek chciałem szybko oprzeć, po przycięciu deski na wymiar stoi 🙃 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jurek63 Napisano 5 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 W dniu 23.02.2023 o 12:11, Sobek82 napisał: Dwa dziewięć 2,6" Dwa dziewięć 3" Dwa siedem i pół 2,8" Pozdrow'er Dopiero odebralem.... powiet tak... jak za stokilka zlotych rewelacja. Ladnie zrobiony. Spawy ok. Malowanie ok. (Za samo malowanie proszkowe cza dac ze sto...placisz za malowanie sztuciec gratis....) na naklejce : producent: Velo .... Ps Kiedys chcialem wymienic w widelcu cro mo te elementu w ktore wpinamy kolo (rozne nazwy) w znanej firmie... zaspiewali 300 zl za sama wymiane... jak sie to ma do ceny widla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 @Kopusleg 300 w znanej firmie? Powiedziałbym, że to spoko cena przy obecnych kosztach wszystkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 No tak... jak za maslo.... (tzn moje maslo... ktos smaruje i 300 kasuje...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 E no jak smarowanie masła to jest ino to leć do Śwagra, za czteropak harnasia Ci to elektrodą posmaruje i będzie git. A jak nie masz Śwagra, to pożycz od kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi