Sobek82 Napisano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 Chcąc nie chcąc Gienek dostał korbę do pedałów Tak Spec wydziedziczony został z tróblyatu. Pozdrow'er Teraz romek coś dostanie, a że z romka opony poszły do speca a brat przywiózł dwa smartsamy 2.25 to wiadomka 😉 Pozdrow'er 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Pozdrow'er 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 3 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Btw, ostatnio się u nas paliło, że mam busa i byłem w pobliżu, pomagałem ludziom wynosić i przewozić dobytek w bezpieczne miejsce. https://gryfinska.pl/artykul/trwa-duzy-pozar-w-baniach-prezentujemy-zdjecia-galeria Pozdrow'er 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Wybacz @Sobek82 jeśli nie zauważyłem takiej informacji, ale nie mam wolnego etatu na czytanie wszystkich Twoich postów Co to za widelec w Romku siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 @akkwlskznajomy z fejsbuka, z Poznania miał go od jakiegoś kołodzieja i mi go sprzedał, jak dobrze pamiętam to chyba za 250 cebulionów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Danke, bardzo ładny widelec 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Ekologia pełną gębą. 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Puszki pozbiera złomiarz, torba się podda naturze, czysta ekologia. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Będzie rabacik na kolejny rower bo tu jest czarna rozpacz, rama choć fajna to śmietnik, lewy gwint suportu rozjechany, a samarama tylko spójrzcie 😆norweskie oranie karbonem. na 27,5 z oponami 2.1 Na 29 tył 2.1, przód 2,5 Szkoda ramy, reszta pójdzie w tango. Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Mam nadzieję że prawo Murphy'ego zadziałało tu na odwrót 😉 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 13 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Nie jest tak źle, dużo więcej połamanego wegla na pocieszenie , nie narzekaj klej zestawem do łatania kajaków młotek jako mostek areo całkiem niepowtarzalny, areały sterowe! opisz czasem tajemnice bo bez dotyku nie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Tak więc będzie monster fitness , spodziewaj się najgorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Wyjęcie widelca nie było takie łatwe, jak i bieżni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Dobra, skoro drapiesz już karbony jak Dangerholm to teraz pora na fotkę uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Cuś dziwnego się staneło w dętce mojej, jest w środku jakaś ciecz, zielona 👽, mieląc dętkę czuć że wewnątrz jest jakieś wodniste ciało/ciała obce, próbowałem to wycisnąć przez wentyl, wtedy jednak się jakby ręcyma i nogami blokuje, choć naciskam dętkę i dociskam wentyl, nic już nie leci. Dziwne, nie wiem czy napompować dętkę by dać trochę świeżego powietrza, czy spalić. Na razie założyłem obcego na przednie koło i dałem dawkę naszego polskiego lutowego powietrza. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Przeziębiona, dętka też człowiek i ma prawo do Kataru. Może jest nawet konsultantem Kataru, lub szpiegiem co gorsza, zamykaj rower na noc po możesz potem przeczytać że zestrzelono go nad Alaską dwoma rakietami po pół miliona zielonych…. Zaraz zielonych??? Komiczna tragikomedia zielonych kosmitów… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Stos, na stos z nią!!!! Prezes pozwolił palić oponami, to i dętkę też można puścić z dymem. Przyjadę osobiście i odtańczymy taniec ofiarny w okół ogniska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 @Sobek82: Slime Tube. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Wpisałem sobie merynos w wyszukiwarce bo chciałem napomknąć o odzieży z futra kuroświni a tu taka przykrość spotkała @Brombosza, nawet się nie podzielił jaka go przykrość spotkała. Mi to dawno temu ochroniarze złamali żebro na woodstocku, ciemną nocą jak po kartoniku pod język i litrze wódki ze ślązakami próbowałem wrócić z lasu przez siatkę na festiwal pokoju i miłości 😉 Btw. Fatness is almost ready Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Cytat Wpisałem sobie merynos w wyszukiwarce bo chciałem napomknąć o odzieży z futra kuroświni a tu taka przykrość spotkała @Brombosza, nawet się nie podzielił jaka go przykrość spotkała. @Sobek82 Przykrość dopiero się zaczyna bo to ja byłem sprawcą. Moja kobieta mi wybaczyła i żyjemy w zgodzie... Za to pan, który jechał z drugiej strony, połamał nogę i nie zgodził się na moje dobrowolne poddanie się karze. Przez 10 lat jeżdżenia nie miałem nawet stłuczki, a teraz będę ciągany po sądach nie wiadomo ile czasu. 😕 Na obecną chwilę trwa postępowanie przygotowawcze do sprawy karnej, a po niej przyjdzie pewnie kolej na sprawę cywilną, co dla mnie oznacza raczej sprzedawanie szpeju rowerowego zamiast kupowania... przynajmniej przez jakiś czas. PS. Co by nie było cieszę się, że nikt nie skończył na wózku oraz z tego, że obyło się bez żadnego pogrzebu. Edytowane 16 Lutego 2023 przez Brombosz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi