kazafaza Napisano 1 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Pozdrow'er 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Robię z niczego mieszkanko Pozdrow'er 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 9 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 Wsiadła dziewczyna na rower pijana i ją na miejscu pokarało. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 12 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Bo wzieło i pękło. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 12 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Skrobali emulsją na biało to i strukturę jedności naruszyli... Cza było kupić za 19,50 chińskie i bez napisów z allegro. Od 6 lat pęknąć nie chce, robi częściowo za amortyzator poziomy, mierzy równo 40cm, wystaje dobre 2cm poza maksymalne namalowane i dzielnie, codziennie dźwiga 100kg. Z plecakiem... i czasami zakręconym błędnikiem. PS. Wiem, wiem... kiedyś będzie kumulacja i natura sama upomni się o swoje... Po 6 latach rachunek prawdopodobieństwa raczej łaskawszy niż był już dla mnie nie będzie... Aby tylko nie pod auto. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Przymiarka kół 650b z oponą 2,0 do ramy sprzed matrixa Po dwóch latach dojrzałem żeby wymienić żonie matrycę w lapku, zajęło to 10 minut Przedmuchałem piecyk Obsadziłem siekierę Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Nie z tej piwnicy ale kolega się pyta czy mu pieca dla syna nie złożę na mikołaja, ano jak że jak tak. Poczontki, obok moja buda która czeka ale doczekała się po równania. PozdrowPC'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 PozdrowPC'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Coraz mniej roweru w tym około rowerowym temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Dej coś od siebie, jak se ogarnę PC ty, skończy się ten cały bajzel z wigilią i sylwestrem to biorę się z rowery. Coś tam jeszcze wrzucę, bo może się uda w międzyczasie kółko lub dwa zrobić w koło kominka. Btw jak zawsze ktoś musi marudzić 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 No dobra, to masz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 https://giphy.com/gifs/verzuztv-verzuz-tv-the-lox-v-dipset-Nmg3ThQCDH2KUO4mRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Płyta okazała się mieć problem z czytaniem pamięci RAM, obrazek świętego nie pomógł 😉 Zamówiłem na zaś płytę i ramy. no i coś rower ego Obrazy teściowej Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Cytat obrazek świętego nie pomógł 😉 Jak Ty chciałeś żeby Ci Jezus pomógł umieszczając go w tęczowej poświacie? Zamiast obrazki świętych wkładać trzeba ram wyjąć, slot przedmuchać, włożyć ponownie. Czasem tak jest że nie styka, sporo razy tak miałem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 To stary kopacz... Raczej sprawdził te opcje juz na starcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Aaa, to Jezus pewnie w intencji żeby bitcoin wyszedł z dołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Dawno mnie nie było na kanale rowerowym u Marcina @Sobek82 Edytowane 11 Grudnia 2022 przez __guest 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi