Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 24 Maja 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) Wizualizacja projektu Jednoosobowa realizacja z minimalną pomocą inwestora, na rower nie było czasu i sił. Sztrucel z piwnicy Raz w życiu miałem długie włosy i wiązałem kitkę Edytowane 24 Maja 2022 przez Sobek82 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spidelli Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 24 Maja 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 8 godzin temu, kazafaza napisał: Obcy, jak nic! 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 24 Maja 2022 Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elkaziorro Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 24 Maja 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Jo Lecim dalej... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 24 Maja 2022 Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Jedyna, prawdziwa teoria ewolucji😁 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spidelli Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Strek Napisano 24 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Po co jest rower....by przy nim grzebać 😁. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 24 Maja 2022 Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 47 minut temu, spidelli napisał: Ładnie "przycięty" krogulec : ) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Szczególne podziękowania dla mojego Guru fotografii @elkaziorroże postanowił dołączyć. Pozdrow'er 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 (edytowane) 7 godzin temu, testudo napisał: Ładnie "przycięty" krogulec : ) Ja obstawiałem pustułkę Kadr z kamery Garmina z samochodu, więc mało rowerowy, chyba żeby wziąć pod uwagę, że garażuję razem i auto śmierdzi rowerami Mam z tego cały filmik, początkowo nie wiedziałem co się stało - coś mi na światłach w centrum Wrocławia puknęło w szybę. Po analizie wyszło, że to wróbel, za którym goni drapieżnik. Dalej było jeszcze ciekawiej, bo wróbel umknął pod zaparkowany na chodniku samochód a killer wylądował i jak kura, na piechotę popędził za ofiarą Po prawej stronie, lewe przednie koło srebrnego kombiaka: Edytowane 25 Maja 2022 przez spidelli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marvelo Napisano 25 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 Taki błękitny grom kiedyś przewinął mi się przez garaż Tak się teraz zastanawiam, dlaczego go nie przygarnąłem...? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elkaziorro Napisano 25 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 11 godzin temu, Sobek82 napisał: Szczególne podziękowania dla mojego Guru fotografii Chyba góral a nie guru miało być 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. testudo Napisano 25 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 6 godzin temu, spidelli napisał: Ja obstawiałem pustułkę Nawet miałem pisać, że najpewniej to sam środek akcji myśliwskiej : ) To osobnik juwenalny - młodociany krogulca, pustułka jest smuklejsza, ma węższe i dłuższe skrzydła. Pustułka nigdy nie goni ofiary w ten (jakże widowiskowy) sposób poza tym żywi się głównie gryzoniami ( krogulec prawie 100% małe ptaki) i poluje z zawisu bądź czatowni 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 12 godzin temu, kazafaza napisał: Doskonała wlepkoodpowiedź Burroughs'em : ) Szkoda, że ta żółta niekompletna no ale nie można mieć wszystkiego. Rozburzyło się więc miast jazdy dziś piwo&serwis 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano 26 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 26 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi