Mod Team sznib Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 39 minut temu, KrissDeValnor napisał: @sznib O skubany, mordę i spojrzenie ma jamnicze... Ale to nie jamnik, tylko pinczer średni. https://fera.pl/pinczer-sredni-charakterystyka-zdrowie-potrzeby-encyklopedia-psow.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Strek Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Kiermasz rowerowy w Bochum. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. vincek Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Strek Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Drugie życie rowerowych dętek. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @sznib Widać udaje jamnika @kazafaza Nie bierz mnie na litość tym Fafikiem, OK ? Ciastko bym schrupał... Powyższym velomobilem bym się z chęcią bryknął - jeździł ktoś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spidelli Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zekker Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 11 godzin temu, kazafaza napisał: Po 8 latach chyba mogę odtajnić, zwłaszcza że sklep i serwis już dawno nie istnieją. Nie moja maszyna, a wypatrzona w serwisie. , 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. some1 Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 Nie mogę iść na rower, jeszcze czytam instrukcję obsługi. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. abdesign Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 @abdesign co jest napisane na tej tabliczce z rowerem na różowej betoniarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 @Cross90 "Uwaga Strefa niebezpieczna Nie zbliżać się (tu nieczytelne - można się domyślać słowa "kiedy") pojazd skręca w prawo" Ps. ona mi na budowę przyjechała kilka razy, zawsze budząc mój zachwyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 @abdesign niewątpliwie właściciel ma fantazję😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 Też widziałem taką różową gruszkę, a nawet wywrotkę "wanna". To pewnie efekt walki ze stygmatyzacją Nie tylko kolarze oswajają róż 🤣 w męskim świecie 😂 A tabliczka całkiem słuszna - ktoś się może pchać na światłach rowerem po prawej, a tylne koła ścinają i nieszczęście gotowe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 A ja tam jestem radykalnym tradycjonalistą i dla mnie róż zawsze będzie "dziewczyński". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 Ale może w szoferce była drajwerka? 🤔😉🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. testudo Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 28 minut temu, sznib napisał: A ja tam jestem radykalnym tradycjonalistą i dla mnie róż zawsze będzie "dziewczyński". ...a bierze się to stąd iż faceci mają różową końcówkę? 🤡 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 Rowerowy "diabelski młyn". 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ador Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) <a Edytowane 23 Maja 2022 przez Ador 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cross90 Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 @Sobek82 stworzył tu nam kopalnie złota 😂 "Wiesz co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest Miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie – mówimy – to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo." Pasuje mi tu jak ulał tylko zamiast miś wstawić "wątek"🙃 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 23 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 23 Maja 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi