Gość Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @Sobek82 dzienki! Cosik wżuce fkrutce 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) @Sobek82 Marcin, znakomity temat spłodziłeś, coś dla Świrów Rowerowych ... Fajnie sobie przypomnieć jak kiedyś było, ktoś tutaj wspomniał na ten temat Z czasem jest coraz lepszy progres, nowy sprzęcik rowerowy, w międzyczasie jakiś w pełni zawieszony rowerek ... Pierwsze zdjęcie nie pamiętam który rok, na pewno ( chyba ) jeszcze przed premierą PlayStation 2 Oprócz psychicznej choroby rowerowej ( można powiedzieć, nie do uleczenia ) jest także PlayStation ( PlayStation 4 Pro ) Dodatkowy bonus ( trzy zdjęcia ) Za siedzeniami w samochodzie, musiałem zmieścić dwa rowery ... Edytowane 22 Maja 2022 przez __guest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 22 Maja 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Piękne zdjęcia wszyscy macie "pokitrane w tych szufladach". Cieszy mnie to niezmiernie. Forum musi żyć, stąd ten temat. Tzn. żyje, ledwo oddycha, problemami doboru roweru i takiemi innemi za gwóźdź stykami. Stare dzieje a jakby wczoraj Pozdrow'er 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 4 godziny temu, Sobek82 napisał: @keltu@Ador @Strek @testudo @Zbyszek.K @bazzz @CoolBreezeOne @Pantadeusz57 @abra @siemalysy @WaGiant @Jurek63 @sznib @skilos @KrisK @vincek @Mandoleran @spidelli @kazafaza @elkaziorro @rambolbambol@kipcior @Sansei6 @zekker @Cross90 @KSikorski @_Piotrek @abdesign @JackFrost @marcesco @wojtasin @Punkxtr @wojtt80 @JWO @Roballinho @akkwlsk @itr @MikeSkywalker @Rysz @Grizzli @TheJW @jendrzych @artoor @panSocjolog @100lar3k @Dokumosa @skom25 @bogus @marvelo @woojj @Kemusi @some1 @Q_u @Carraluch@Brombosz @RafalxM @3143k4r2 @wkg Jak kogoś pominąłem to sorry. Zapraszam. Pozdrow'er ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Nadmienić zapomniałem że mogłem oznaczyć osoby niechętne, za co przepraszam🤗 | Pozdrow'er 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. __guest Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Kiedyś było troszku inaczej. Internet papierowy ... Edytowane 22 Maja 2022 przez __guest 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Pierwszy aparat do robienia fotek w trasie: Saint LX Idę kupić coś do roweru Z pewnej wycieczki dawno temu: 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @Sobek82To rzeczywiście stare zdjęcie jeszcze brizer i pik wyglądają normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. testudo Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) A propos wspomnień to taki dziadek jeszcze u mnie wisi bo żal wyrzucić😉 nie wiem co autor takiej ramy miał na myśli🤷♂️ rower jest ciężki, ale kilka ładnych tysięcy km na nim zrobiłem. Mając 13 lat przejechalem na nim jednego dnia 102 km, nie wracając nawet na obiad... mama nie była zadowolona😂😂😂 wyszedłem z domu o 8, a wróciłem o 20, miałem w kieszeni pewnie ze 2 zł co starczyło wtedy na dwie oranżady na miejscu(po 50 gr)i dwa lody bambino (po 45 gr)😂 do tego paczka żelków w kieszeni i tak zleciał dzień😁 Edytowane 22 Maja 2022 przez Cross90 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Sobek82 napisał: Piękne zdjęcia wszyscy macie "pokitrane w tych szufladach". Cieszy mnie to niezmiernie. Ze 30k, tylko większość to jakieś "krajobrazy". Na pierwszy ogień spam ( @Sobek82 wybacz, stosownego zdjęcia puszki mielonki nie mam): Dwa następne nie moje rowery ale jakimś trafem tej samej osoby. Edytowane 22 Maja 2022 przez zekker 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marvelo Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Bieszczadzki potwór. A to inny potwór w drodze na Łopiennik (chyba nasi tu byli). Edytowane 22 Maja 2022 przez marvelo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 8 godzin temu, Sobek82 napisał: ...@CoolBreezeOne ... Jak kogoś pominąłem to sorry. Zapraszam. Obecny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elkaziorro Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Są pstryki - jestem i ja. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Sobek82, co ta osłona robi na fleksie? Po drugie, musi być fajka w zębach. A po trzecie, to miałeś to uciąć na 30 mm, a nie 3 cm. Musisz się jeszcze dużo nauczyć;-). Edytowane 22 Maja 2022 przez marvelo 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Cross90 napisał: A propos wspomnień to taki dziadek jeszcze u mnie wisi bo żal wyrzucić😉 nie wiem co autor takiej ramy miał na myśli🤷♂️ rower jest ciężki, ale kilka ładnych tysięcy km na nim zrobiłem. Mając 13 lat przejechalem na nim jednego dnia 102 km, nie wracając nawet na obiad... mama nie była zadowolona😂😂😂 wyszedłem z domu o 8, a wróciłem o 20, miałem w kieszeni pewnie ze 2 zł co starczyło wtedy na dwie oranżady na miejscu(po 50 gr)i dwa lody bambino (po 45 gr)😂 do tego paczka żelków w kieszeni i tak zleciał dzień😁 Najwspanialszy czas ( wakacje ) i jesteś dzieciakiem ... Szkoda tylko, że kiedyś rowery nie były takie same, pozmieniało się w Świecie rowerowym ... Edytowane 22 Maja 2022 przez __guest 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @_Piotrek myślę, że kiedyś też były fajne rowery, ale nas dzieciaków nie było stać na taki, a rodzice mieli inne priorytety niż kupno super roweru, jeździło się na tym co było 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Młody, nie narzekaj, bo ja za małolata to na Wigry 3 jeździłem i nie miałem pojęcia co to MTB :D. Fotek nie mam, ale Wigry to takie były: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) @sznib Krzysiu Od małego ciągnęło mnie do rowerów grawitacyjnych, były takie rowery na dzielni ( Wigry 3, Pelikan, Czajka ) wolałem coś innego ... Muzyki nie mogę wrzucić z obrazem ( a taki piękny rower na filmie, moje klimaty ) i muza klasyk nad klasykami !!! ... Push - Strange World 22 minuty temu, Cross90 napisał: @_Piotrek myślę, że kiedyś też były fajne rowery, ale nas dzieciaków nie było stać na taki, a rodzice mieli inne priorytety niż kupno super roweru, jeździło się na tym co było 😉 Nie to że się ten tego, do biednych to nie należałem, to znaczy do rodziców ... Chciałbym wrócić do tamtych czasów, cofnąć się w czasie jak we filmie ... Powrót do przyszłości ( mój ulubiony film z dzieciństwa ) cała trylogia. Arcydzieło Edytowane 22 Maja 2022 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Melduję się.... Nie samym rowerem człowiek "żyje" Wnusie dziadka na spacer "wyprowadzają" No i spełniam się kulinarnie na moją dietę ... Wnusio nie przeszedł ze mną tylu kilometrów, został ze swoją mamą a moją córką na placu zabaw a dziadek dziarsko maszerował Wnusia lubi być wożona ... Edytowane 22 Maja 2022 przez Zbyszek.K 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kipcior Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Zmieliłem Alivio Zepsułem Deore Profesjonalny stojak rowerowy z kabla lan cat 5e, bo akurat był pod ręką Go góra była sroga Passat enduro To się zateguje i będzie jak ta lala Ja chce jeszcze raz Koniec dnia, weekendu, a jutro do roboty 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @sznib O skubany, mordę i spojrzenie ma jamnicze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi