Sobek82 Napisano 20 Maja 2022 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Podam więcej szczegółów i oznaczę osoby szczególne w późniejszym terminie gdyż czasu mao. Pozdrow'er 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano 21 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Trzeba przyznać... Ty czasami jak coś wymyślisz, to człowiek chwilę musi się zastanawiać, z kim i o czym tak na dobrą sprawę jest rozkmina... Nie wiem... Możliwe, że zrozumiałem. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 @Bromboszprzyjąłeś dawkę w idealnych proporcjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Maja 2022 Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Ja bynde pionami dawać co by nie zatkać kanału. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KrissDeValnor Napisano 21 Maja 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Kura była pierwsza, czy jajko ? Kasety nie skumałem - w pierwszej chwili zacząłem sprawdzać, czy to nie kijanki... Skojarzenie do powyższego : A to moje wypociny - lecę serią, bo nie będę się rozdrabniał : Fauna Flora - tu urodzinowa Uszkodzenia i efekty po ciśnięciu "pedało" za pomocą buta Historia kolejnictwa Wściekli ludzie rewanżują się zwierzętom Mauzoleum Potockich W błoto oczywiście nie wjechałem, bo rower nie mój, a nie jestem aż taką świnią ( fotka z czasów przed wysokimi mandatami ) Testy PS zdjęcia z lat 2018 -2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. testudo Napisano 21 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Wspaniały temat No to 3...2...1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 21 Maja 2022 Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 (edytowane) Ale się tu będzie działo 🤪 No to myk... Edytowane 21 Maja 2022 przez vincek 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Smutno mi trochę, bo czasy dzieciństwa się przypomniały ( jak przez mgłę, ale zawsze ) - miałem podobny rowerek, tyle że niebieski... Testarossa robi robotę, ale mi smutno, że jej nie będę miał - tu żartuję, bo nie jestem aż takim materialistą Jak autor się zgodzi, to za jakiś czas też wrzucę samochód ( nie swój ), ale żeby nie było, to oczywiście wypatrzony podczas jazdy rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 21 Maja 2022 Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Widzisz jak temat @Sobek82 działa na uczucia, a to dopiero początek No i by nie było offtopa, to... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 22 Maja 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @keltu@Ador @Strek @testudo @Zbyszek.K @bazzz @CoolBreezeOne @Pantadeusz57 @abra @siemalysy @WaGiant @Jurek63 @sznib @skilos @KrisK @vincek @Mandoleran @spidelli @kazafaza @elkaziorro @rambolbambol@kipcior @Sansei6 @zekker @Cross90 @KSikorski @_Piotrek @abdesign @JackFrost @marcesco @wojtasin @Punkxtr @wojtt80 @JWO @Roballinho @akkwlsk @itr @MikeSkywalker @Rysz @Grizzli @TheJW @jendrzych @artoor @panSocjolog @100lar3k @Dokumosa @skom25 @bogus @marvelo @woojj @Kemusi @some1 @Q_u @Carraluch@Brombosz @RafalxM @3143k4r2 @wkg Jak kogoś pominąłem to sorry. Zapraszam. Pozdrow'er 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @Sobek82 chętnie z czasem coś dorzucę od siebie, ale wiem że król tego tematu będzie tylko jeden 👹 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Dobro i zło... 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @bogus ... bo nikt nie ma tylu fotek, może oprócz elkaziorro, ale on się realizuje gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kipcior Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Ale osochodzi? Ja nie mam zbędnych fotek, wszystkie są potrzebne 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Proszę nie wyciągać pochopnych wniosków... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @spidelli Mało... coś tego wrzuciłeś. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Godzinę temu, Sobek82 napisał: W pierwszej chwili zastanawiałem się o co chodzi z tym zdjęciem, czy to jakaś wielka atrapa karty graficznej, czy jakieś triki. Dopiero po chwili doszło do mnie, że z lewej to nie skrzynki narzędziowe, a koszyk na dyski A odnośnie wywołana do tablicy, to na razie nie do końca czaję o co chodzi w temacie, o jakie zdjęcia chodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spidelli Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @Sobek82 na każdym zdjęciu wygląda inaczej. A @kazafaza to ma tatułaże i kolczyki więc pewnie kryminalista jaki! Ja niestety dzisiaj rano robiłem czystki na telefonie, więc wszystko co się nadawało tutaj, poszło do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Cytat pewnie kryminalista Szatanista, jak nic... A ja jestem dobry pasterz: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 22 Maja 2022 Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @Sobek82 Fajny Temat Pełno zębatek tylko korb brak do nich System Novatec ABG taki nie za dobry jest . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 @skom25, @spidelli: Element jak nic. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cross90 Napisano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Wrzucam moją nitkę i zbieram się na rower, "rower to jest świat" 😁 Pozdrowienia dla rowerowej braci🙂 @Sobek82myślę, że ten wątek będzie pięknie się rozrastał😉 Edytowane 22 Maja 2022 przez Cross90 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 22 Maja 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Kilka fotek ode mnie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi