abdesign Napisano 20 Maja 2022 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 (edytowane) Dobry... Nie to, że wierzę jakoś bardzo, że ktoś będzie chciał sprzedać... ale żona sobie zażyczyła, przeszukuję więc internet to i tu wrzucę zapytanie na zasadzie: "a może" Tak więc jak ktoś ma Nuroada w rozmiarze 53 i z jakiś względów nie chce go już mieć - to niech da znać. (byle nie te modele na clarisie i sorze - po prostu mam gigantyczne zapasy gratów 10 i 11 dodatkowo lubię mieć kompatybilne rowery i móc przełożyć np. koło) O, ramę samą z widelcem bo komuś np. rozmiar nie podszedł też chętnie odkupię - będę miał z czego złożyć rower - tak frameset pasowałby mi najbardziej.. Generalnie po dłuższym zastanowieniu to jeśli ktoś ma rower/frameset o podobnej geometrii to też niech da znać - może jakiś inny żonie podejdzie. PS. ja nie mam żadnego określonego budżetu - będzie adekwatna cena do tego co oferuje rower to kupię. pozdrawiam. Edytowane 20 Maja 2022 przez abdesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi