abdesign Napisano 20 Maja 2022 Napisano 20 Maja 2022 (edytowane) Dobry... Nie to, że wierzę jakoś bardzo, że ktoś będzie chciał sprzedać... ale żona sobie zażyczyła, przeszukuję więc internet to i tu wrzucę zapytanie na zasadzie: "a może" Tak więc jak ktoś ma Nuroada w rozmiarze 53 i z jakiś względów nie chce go już mieć - to niech da znać. (byle nie te modele na clarisie i sorze - po prostu mam gigantyczne zapasy gratów 10 i 11 dodatkowo lubię mieć kompatybilne rowery i móc przełożyć np. koło) O, ramę samą z widelcem bo komuś np. rozmiar nie podszedł też chętnie odkupię - będę miał z czego złożyć rower - tak frameset pasowałby mi najbardziej.. Generalnie po dłuższym zastanowieniu to jeśli ktoś ma rower/frameset o podobnej geometrii to też niech da znać - może jakiś inny żonie podejdzie. PS. ja nie mam żadnego określonego budżetu - będzie adekwatna cena do tego co oferuje rower to kupię. pozdrawiam. Edytowane 20 Maja 2022 przez abdesign Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi