jurasek Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 trzeba nie mieć sklerozy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 chce kupic te buciki i teraz mam pytanko. Jesli mam stope 27,6 brac buty 27,8 czy może 28,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ja mam długośc stopy 27 cm, a buty nr 42 sa dla mnie idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 chce kupic te buciki i teraz mam pytanko. Jesli mam stope 27,6 brac buty 27,8 czy może 28,5 Mam stopę o identycznej długości i idealny jest rozmiar 42. Na początku wziąłem nr 43 ale okazał się za duży, więc zmieniłem na 42. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 witam... od dzisiaj dołączam do grona użytkowników kruków(kupiłem u ban21 na alledrogo za 79zł i odebrałem osobiście -przymiarka ważna rzecz) pierwsze wrażenie: bardzo pozytywne... zobaczymy jak buty spiszą się w "praniu", jak na razie jestem happy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibik Napisano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wiec tak dzisiaj dostalem moje butki zapłaciłem za nie w poniedziałek wiec wysyłka ekspresowa :twisted: jak na pocztę A teraz do rzeczy. To są moje pierwsze SPd w zyciu. Buty naprawde super wyglądaja.Wydaje mi sie że są za miękkie jak na SPD no i najwiekszym ich minusem jest fakt że soą prawie całkowicie klejone i szlufki moga łatwo się rwac ale jak na ta cene to sa naprawde zajefajne. Polecam je na poczatek:twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuBaSa Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To może i ja się dopiszę. Butki K-biker dostałem wczoraj. Gdy wróciłem z porannej jazdy to właśnie leżały na stole. Pierwsze wrażenie-w internecie wyglądały jakoś brzydziej Teraz chyba pora na przymiarkę i musze powiedziec, że z rozmiarem trafilem idealnie. Bloki było troche cięzko przymocować, ale już mam na to sposób-Jedziemy po krawędziach nożykiem(takim co kartony rozcinają w supermarketach)i potem śrubokręt podważamy . Jako że buty trzeba by przetestować to tylko zmiana pedałów i na rower. Gdy szedłem do garażu wydałem taki osąd-do chodzenia te butki też się nadają. Wziąłem rower i z braku czasu przekręciłem tylko koło 30 km. Są to moje pierwsze buty SPD i nie mam porównania, ale jeździ się bardzo fajnie. Nic nie uwiera i swędzi. Za 79zł to świetne butki na początki z SPD-ami i na początek poleciłbym tylko takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibik Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzisiaj zaliczyłem pierwszy mocniejszy podjaz w terenia ( w tych butach) naprawde są świetne noga nie poci się aż tak mocno jak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekacek Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Buciki mają już zrobiony solidny dystans około 800km. Po 4 maratonie zaczyna odklejać się podeszwa a bloki jest bardzo wyraźnie czuć przy pedałowaniu na stojąco. W bardzo dużym błocku zdarzył się wypadek że nijak nie dało się wpiąć, dopiero solidny kopniak o ramę oczyścił podeszwę. O pociętych sznurówkach przy glebie już chyba pisałem. Z tym że mogę powiedzieć że były używane niezgodnie z przeznaczeniem Bo turystyka to to nie była. Krytyka krytyką ale i tak uważam że są świetne a ocena za stosunek jakości do ceny 6/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A moje mają już ponad 3000 km przebiegu, 2 wyścigi XC i nadal wyglądają jak nowe Obawiałem się o upały w tych butach, ale było to nie potrzebne. Wentylację muszą mieć całkiem dobrą bo noga niezbyt mi się poci. Najdłużej miałem je na nogach przez 17 godzin, w sporym upale - nogi po takim czasie miały się rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 sebek , czyżbyś na dyżurze w nich siedział ? jak kolega wyżej wspomniał czuc blachę pod stopą przy mocniejszych depnięciach dociąłem z cienkiej wykładziny podłogowej wkładke i włożyłem pod wkładke fabryczną co do wentylacji to zwykłe tego typu buty mają chyba gorszą jestem bardzo zadowolony ten zgrzyt bloku po schodach mmmmmm ten klik wpięcia sie w spdy - ach i och Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekacek Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dziwne, ja mam w nich co każdą jazdę kąpiel. Można by przy -5 stopniach w nich komfortowo jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Moje kruki mam juz jakis czas ale dzisiaj zamontowalem do nich bloki. Mam pytanie czy do srodka buta cos wsadzam? Czy to normalne ze w tych butkach bloki stukaja o beton i sie scieraja? Przeszedlem moze z 150m wiec moze panikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibik Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 dzisiaj buty miały test wytrzymałości i nie zaliczyły Zaczeły się rozklejać w okolicach mocowania bloków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4ngus Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Mozna te buty jeszcze gdzies dostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi