Reteh123 Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Cześć, Tak jak w temacie, poszukuję roweru crossowego do 3000-3500, jeśli będzie spora różnica jestem w stanie dopłacić. Rower na dojazdy do pracy (ok. 20 km) po ścieżkach rowerowych i asfalcie oraz na weekendowe wypady po różnych nawierzchniach. Dodam, że jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o rowery więc proszę o wyrozumiałość! Wzrost 172cm Waga 71kg Ps. Przejrzałem podobne posty, ale niestety nic nie przypadło mi do gustu w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Cytat Przejrzałem podobne posty, ale niestety nic nie przypadło mi do gustu w 100%. No to jak chcesz wybierać "własnym gustem" a nie z uwagi na specyfikację to możesz kupić co ci się podoba. Skoro przeglądałeś podobne tematy, których ostatnimi czasy jest masa to wszystko co obiektywnie jest warte uwagi już widziałeś, koła na nowo nie wymyślimy, rynek jest ograniczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reteh123 Napisano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Może, źle to ująłem. Nic nie przekonało mnie tak na 100% więc nie jestem w stanie bez wahania dokonać wyboru jakiegoś modelu 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek744 Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 Mi w tej cenie najbardziej odpowiada Giant Roam. Ale to osobista preferencja - po prostu to dobrze spasowany, uniwersalny rower. Jakie przeglądałeś do tej pory? Który przykuły Twoją uwagę a które odrzuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.