karol959 Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Witam Posiadam hamulce mt400 shimano, obecnie mam tarcze sm rt10 (od nowosci zalozone). Chcialbym wymienic na nowe tarcze+klocki, mozecie cos konkretnego polecic pod ten rodzaj haumlcow? Dodam ze obecnie przy tym zestawie na zjazdach czasem brakuje hamulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Tarcze weź sobie tektro tr-24 a klocki koolstop d620. Albo tarczuchy swisstop catalyst one i klocuchy disc 15 tej samej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol959 Napisano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 a te tarcze tektro tr-24 wystepuja na mocowanie centerlock bo z tego co widze sa dostepne na sruby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 tr-34 lub tr-45 są CL ale osobiście ich nie testowałem, więc mogę tylko przypuszczać, że są równie dobre jak tr-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.