xanax Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Witam. Miał ktoś kiedyś problem z szalejącymi danymi w Wahoo Bolt v2 na postoju? Mianowicie, stoje w miejscu a licznik pokazuje losową prędkość i losowe nachylenie i wartości te cały czas się zmieniają. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Na postoju nie, ale wystarczy czasem iść parę kroków do przodu i autopauza się wyłącza i dzieją się kwiatki. Najlepiej w czasie dłuższego postoju ręcznie zapauzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xanax Napisano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Właśnie mi chodzi o to, że on pokazuje prędkość i nachylenie leżąc na biurku wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 A to też mi tak czasami głupieje, z reguły w pomieszczeniach mogą dziać się cuda na kiju. Nie zwracam na to uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xanax Napisano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Mam nadzieje, że to z tego powodu a powiedz mi jeszcze czy jest sens inwestować w czujnik prędkości czy bez niego licznik dobrze sobie radzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Zależy gdzie jeździsz, jak kupiłem bo lubi w lasach pokazywać dziwne wartości, a tamtędy też się poruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xanax Napisano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 A licznik pokazuje spalone kalorie (np na Stravie) bez podpiętego pasa hr? Jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 19 Maja 2022 Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Trzeba mieć pas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xanax Napisano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 Potestowałem go kilka dni i zauważyłem jedną rzecz, jestem nowy w temacie takich urządzeń więc prosiłbym o sprostowanie w razie czego. Mianowicie zauważyłem, że w miejscu wyświetlanych kolorów przez diody są też mocno widoczne czerwone kropki/punkty na każdej z tych diod, co mocno psuje odbiór wyświetlanego koloru. Jest to normalne zjawisko czy te diody są jakieś felerne? Moge załączyć zdjęcie w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.