Gość Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Cześć Mam szosowe klamkomanetki Ultegry na hydraulice, rower ma wewnętrzne prowadzenie przewodów. Chcę przełożyć je wraz z zaciskami do innej ramy. Będę oddawał do serwisu bo nie mam ani doświadczenia ani sprzętu do odpowietrzania ale zastanawiam się ile mogę zrobić sam tj zdemontowac z obecnej ramy. Whkrecenie kluczem przy manetce i zacisku to nie problem, ale wtedy i tak nie przejdzie mi całość przez ramę. Ciąć, czy coś innego? Chce aby serwis mniej możliwie mniej niż więcej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Przecież i tak będą dawać nowe przewody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Jesli obecne przewody mają wystarczającą długość do docwlowej ramy to nowe niepotrzebne. Po odkręceniu przewodu trzeba obciąc tylko zaciśniętą baryłkę żeby przeszedł przez rame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2022 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Ok, dzięki! Tak zrobiłem, zobaczymy czy serwis będzie szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 20 Maja 2022 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Seewis dałby sobie radę bez konieczniści odpowietrzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.