Kundzia155 Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Witam dziś na ekranie wyskoczył mi błąd e60. Jest to rower koga z oprogramowaniem ION.. nikt nigdy nie słyszał o takim błędzie.. Może macie jakieś pomysły albo spotkaliście się z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) Jakiemuś Holendrowi również przydarzył się rok temu: https://www.klacht.nl/foutcode-e60/ Zapytałbym Kogę na Facebooku co powinnaś zrobić: https://www.facebook.com/kogabikes * * * @Kundzia155, błąd E60 wygląda na powszechny w... pralkach 😏, często pojawia wśród użytkowników w Holandii. Oznacza "heating problems" - zgaduję, że może zastosowana elektronika w rowerze/baterii jest podobna/ta sama co w pralkach i może należy iść tym tropem. Nie przydarzyła Ci się jakaś "przygoda" związana z wysoką temperaturą? Szy. Edytowane 18 Maja 2022 przez szy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kundzia155 Napisano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) @szy Bateria jest owinięta taśmą naprawczą żeby nie latała po Wrocławskich drogach. Rowerem jeżdżę w dzień gdyż jestem kurierem ale nie były to bardzo gorące temperatury. Edytowane 18 Maja 2022 przez Kundzia155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Nie wiem jaka to taśma, nie wiem, ile warstw, ale... jeśli bateria przez to nie mogła oddawać temperatury, może to być chyba całkiem dobrze brzmiącym rozwiązaniem problemu. Może doszło do przegrzania, przepalenia jakiegoś układu? Oczywiście - wciąż tylko zgaduję. Szy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kundzia155 Napisano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 @szyTaśma naprawcza i było to z 4/5 warstw.. Napisałam już do kogi także czekam na odpowiedź.. Dziękuję za nakierowanie w którąś stronę.. Może uda się naprawić błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 ... a zbyt wysoka temperatura mogła mieć miejsce nie podczas jazdy, a podczas ładowania. Wtedy błąd powinnaś zauważyć przed jazdą, po włożeniu baterii do roweru. Tak było? Szy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kundzia155 Napisano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 @szy Dokładnie. Również po ładowaniu albo w trakcie wyskakiwal taki błąd. Koga już mi odpisala ze jest to problem z nagrzewaniem i aby skontaktoeac sie z dealerem czyli mial Pan racje. Dziekuje bardzo za pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Szymon jestem, żaden pan Powodzenia! Szy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi