przemekbial Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Hej. Całe życie jeżdżę na MTB. Chciałbym spróbować szoskę i z tego powodu dzisiaj próbowałem jazdy na Kross Vento 5.0 DISC 2022 i jestem zachwycony. Cena 6999 zł. Sprzet na pełnej 105-tce. Czy na początek warto go brać pod uwagę czy może spojrzeć na coś innego? Wzrost 176 cm. Będę wdzięczny za wszelakie sugestię. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Jeśli ma być nowy to nic lepszego sprzętowo za taką kasę nie dostaniesz. No i przy takim wzroście raczej celuj w XS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekbial Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 3 minuty temu, Mihau_ napisał: Jeśli ma być nowy to nic lepszego sprzętowo za taką kasę nie dostaniesz. No i przy takim wzroście raczej celuj w XS Jeździłem dzisiaj na M i mam wrażenie, że było raczej ok. Na co zwracać uwagę w pozycji na szosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 XD Przez minutę to ci na wszystkim będzie wygodnie, ta M-ka jest rozmiarem dla kogoś ~180-185 (ogólnie to tabelkami producentów się w żaden sposób nie sugeruj). Tak naprawdę, nie mając doświadczenia, żeby stwierdzić czy jest "na pewno ok" musisz kilkaset kilometrów zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekbial Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Kurcze nie mieli S, żeby sprawdzić. Byłem też ubrany adekwatnie do mierzenia: jeasny i koszula 🤦🏻♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikander Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 39 minut temu, Mihau_ napisał: No i przy takim wzroście raczej celuj w XS Dla kogoś 176cm górna rura 51,5cm? Raczej "S'kę" bym brał - 54,3 Ps. Chyba że nie tą geometrię oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekbial Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Do mojego wzrostu lepsza eska? 🙄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Maja 2022 Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 7 godzin temu, Fikander napisał: Dla kogoś 176cm górna rura 51,5cm? Post był edytowany już po mojej odpowiedzi, było 167cm Tak, S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.