Cris1876 Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Cześć mirki mam okazje kupić cervelo r3 z 2016 w prawie , że idealnym stanie za około 4800zł.Wszystko oczywiście karbon . Osprzęt shimano ultegra di2 ,koła hope carbon 30 ,korba rotor 3d .Ma też wb Oferta wydaje się bardzo dobra dla mnie. Co prawda dopiero jadę zobaczyć rower .Czy jest to warte swojej ceny ?Osoba która to sprzedaję mówiła , że rower posiada miernik mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Ogólnie to jest warte sporo więcej więc jeśli nie ma do tego papierów to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cris1876 Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Też tak myślałem , że coś nie tak. Więc lepiej dać sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.