ams3r Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Szukam gravel, większość drogi asfaltowe ale zdarzają się też szutrowe. Jazda rekreacyjno treningowa W razie konieczności mogę delikatnie zwiększyć budżet 180 cm, około 80 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Z mojej bajki: DSX 2 jeśli może być płaska kiera, Gestalt X - jeśli baranek ale już poza budżetem. Kellys Soot 30, chociaż opona bardziej szutrowa. Z tańszych opcji - Marin Nicasio albo Nicasio+ ew. Gestalt (bez numerka). To rowery, które ja brałem pod uwagę (albo wciąż do nich wzdycham). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Musi być nowy? Najrozsądniej pod względem sprzętowym wypada romet aspre 2, kilka stów przekracza budżet. Jeśli tego szutru nie będzie dużo i nie będzie on jakoś szczególnie wymagający to możesz pomyśleć o szosie na tarczach z możliwością montażu trochę szerszych opon, np. 32c. Mniej będziesz tracił na asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams3r Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Jeśli jest jakiś używany godny polecenia to też biorę pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.