KamG Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Cześć, Dodałem tutaj niedawno wątek dot. poszukiwania gravela - skutecznie wybiliście mi ten pomysł z głowy i obecnie poszukuję roweru crossowego dla siebie. No i znalazłem - wybór padł na Giant Roam 1 (rozmiar M). Tyle że... ...rower nie jest nigdzie dostępny W związku z tym - czy moglibyście polecić jakiś rower crossowy max do 5 tys. zł, który można dostać w miarę od ręki? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 A pytałeś u wszystkich dystrybutorów ze strony Gianta w okolicy? Często jest tak, że w jakimś niepozornym sklepiku zalega coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamG Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Na razie patrzyłem na aukcje internetowe, ponieważ przez parę tygodni przebywam poza miejscem zamieszkania i nie miałbym jak przetransportować roweru. Jeśli nie znajdę nic online do czasu powrotu do domu to na pewno obdzwonię lokalnych dystrybutorów. Ale fakt jest taki, że nie fiksuję się na Giant'cie - może być coś innego, jeśli jest warte uwagi, stąd moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Riverside 920, Tabou Flow 5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek744 Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Z jakich okolic jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamG Napisano 20 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Dzięki za odpowiedzi! Udało mi się znaleźć Gianta Roam 1 w Warszawie i już odebrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek744 Napisano 23 Maja 2022 Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 Pięknie Pierwsza trasa już za tobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.