znajomy Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Cześć Macie może namiary na jakiś sklep gdzie da się kupić - tarczę do korby shimano FC-4700 50T? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Serio...? Wkleiłem "FC-4700 50T" to w Google i od razu pojawiły się oferty sklepów, które mają to na stanie... Zrobiłbyś to samo 32,5 raza szybciej, niż napisałeś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 @cervandes jesteś pewny że mają? Zrobiłem to już wcześniej i ma tylko jeden, nieznany mi sklep w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Teoretycznie tu jest: https://www.rowertour.com/p/189265/shimano-tarcza-korby-tiagra-50t-fc-4700#rozmiar-50t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Dlatego właśnie pytam. Wiem, że niektóry już to wiedzą a wydzwanianie po sklepach i sprawdzanie to trochę roboty jest. Niedawno szukałem kasety wyświetleń full a jak przyszło to nie było na stanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.