spidelli Napisano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Gratulacje! Ja jutro zaczynam realizację p. 3 z mojej listy Edytowane 8 Czerwca 2022 przez spidelli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 8 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 @spidelli dziękuję i życzę powodzenia🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 @KrisK z wiekiem brawury ubywa, ale za to przybywa rozwagi 😉. Ja osobiście żadnych planów nie robię , cieszę się jazdą i tyle. A może aż tyle :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Po prostu muszę, inaczej się uduszę: p. 3 zaliczony 😄 Jak się pozbieram to zrobię we właściwym wątku jakąś fotorelację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 18 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 @spidelli gratulacje!! Ile wyszło km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Dzięki ! Ponad 1000. Niestety 2x miałem zawieszkę zegarka i 2 dni mi przepadły. Na szczęście Garmin też rejestrował, muszę tylko dane pozrzucać to się zliczę dokładnie. Nie zaliczyliśmy tylko pierwszego odcinka od Liberca do Zgorzelca ale w to miejsce weszło ponad 130 km od domu do Zgorzelca. Dalej szło etapami: Zgorzelec - Gubin - Kostrzyn -Gryfino - Nowe Warpno - Świnoujście - Nowe Warpno - Gryfino- Kostrzyn. Z Kostrzyna powrót autem. Edytowane 18 Czerwca 2022 przez spidelli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 W dniu 20.05.2022 o 23:10, KrzysiekCH napisał: Pod koniec czerwca spróbuję pojechać pierwszy w życiu wyścig szosowy Alpen-Radmarathon: Dreiländergiro Nauders mit Stelvio (dreilaendergiro.at), Więc pierwszy punkt zaliczony, świetne warunki, nie za ciepło, nie za zimno, dobrze się jechało. Podjazd na Stelvio w sumie bez większych problemów, gorzej było na kolejnych przełęczach 🙂 Generalnie bardzo dobrze zorganizowana impreza z super widokami, polecam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 @KrzysiekCH gratulacje!!🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) Moje plany się w sumie po części spełniły na ten rok. Kupno 2-giego roweru a teraz zostało zrobić na ten sezon 3000 km. Do tej pory 2100 km już zrobiłem 🙂 Edytowane 12 Lipca 2022 przez Thomass13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 W dniu 20.05.2022 o 14:16, JWO napisał: 1. 400km/24h, dokoła Szanghaju. Zrobione W dniu 20.05.2022 o 14:16, JWO napisał: 2. 100km/3h, jak się uda znaleźć trasę bez dużej ilości świateł Ze względów technicznych, tego się nie da w Szanghaju. To znaczy z moimi możliwościami, bo są goście którzy taką trasę robią z prędkością 40+km/h, więc nawet światła im nie przeszkadzają. Zadanie na następny rok, jak się uda w Europie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor44 Napisano 14 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 W następnym roku myślę zrobić taką trasę przez Szwecję na Przylądek Północny i tym razem zabiorę rowerek ze sobą. Przygotowania już pędzą pełną parą i celem będzie objechanie jak najwięcej północy rowerem. myślę, że 500km zrobię Niestety Spitsbergen odpadnie z tego planu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Gothica Trail, 370 km Gravmageddon, chyba będzie 370km i 8500m przewyższeń Brejdak Gravel, 350 km Oprócz tego, kilka wypraw poza wyścigami To pierwsze miejsce gdzie zdradzam moje plany na 2023 Relacje oczywiscie na YT będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 W następnym roku planuje swoją pierwszą 200 w życiu zrobić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 @Thomass13 planujesz już trasę?🙂 Życze powodzenia, satysfakcja jest niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Jeszcze nie ale w planach są 2 alternatywy. Tarnów i w stronę Nowego Sącza lub Tarnów - Kraków i z powrotem. Oczywiście nie ta samą trasą powrotną tylko pętelka musi wyjść🙂. Sama trasę będę tworzył w Komot i wrzucał do garmina 530. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Cytat Tarnów i w stronę Nowego Sącza lub Tarnów - Kraków i z powrotem. O ile 200 po płaskim można z marszu to już w pagórkach może być wyzwanie. W następnym roku też będę testował bardziej górskie trasy. Może to zweryfikować mój entuzjazm do długich wycieczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Powiedzmy że płasko 2 trasy zaplanowane i troszkę jednak wyszło tych przewyższeń. Z Tarnowa w stronę Kakowa to ta trasa 220 km. Znów na południe rozrysowana Tarnów - Nowy Sącz i z powrotem. Tutaj sytuacja jeszcze lepiej wygląda. W obu przypadkach jednak płasko nie będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Szanowny adminie @sznib możemy zmienić tytuł wątku na plany i ambicje na rok 2023 ? Tak, aby nie zakladać nowego wątku? Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Cross90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Możemy :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszek Napisano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 Kupiłem rower Fitnes, zmyślą o rozwijaniu większych prędkości na asfaltach,będe jeżdził MTB jeszcze.ogólnie planuje nowe trasy zaliczyć ,zwiększyć dystanse rocznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 W tym roku będzie 3 tys W przyszłym chciałbym 4 tys zrobić Jechać na wycieczkę 3 dniowa może dłużej. Zaliczyć jednorazowo 200km dotychczasowo 163 km najwięcej na raz Choć jedno z powyższych zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Plany na 2023? Na pewno wymiana roweru górskiego. Już go zresztą zamówiłem. Będzie full, bo jednak prawdą okazało się to, że po 30-tce kręgosłup już nie domaga. A to dopiero pół roku... 🤪 Po drugie - więcej wyjazdów urlopowych, turystyczno-krajoznawczych, a mniejsze parcie na wyścigi. Chociaż już wiem, jak będzie... A że wyścigi to też ważna część mojego kolarskiego życia, to w planach dwie etapówki: lajtowy Mouflon Tracks, a potem - ponoć świetna - Bike Adventure. No i oczywiście generalka w jakimś cyklu, pewnie MTB Cross Maraton na dystansie Master. Chociaż to zależy od finansów drużyny i sytuacji w niej. W skrócie - plan jest taki, żeby więcej się na rowerze bawić, a mniej zażynać. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 W tym roku udało się zrobić dwa rekordy. Pokonać barierę 200 km w czerwcu z wynikiem 205 km, a w lipcu życiówka 255 km. W związku z powyższym chciałbym zrobić kolejny krok i pokonać jednego dnia dystans 300 km. Nie wiem na ile to realne w moim przypadku, ale trzeba sobie stawiać ambitne cele🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 A mi się w sumie pisać nie chce, po prostu screen że stravy wrzucam. Najdłuższa trasa tego sezonu co tutaj akurat nie jest ujęte to 121.5 km. A cała reszta to są rekordy jakie w tym roku zrobiłem. Ilość km, suma podjazdów, ilość godzin spędzonych na rowerze. Jednym słowem ja jestem zadowolony 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi