Skocz do zawartości

[Lampka przednia] Lampka z odcięciem do miasta, na akumulatory 21700/ 18650~200pln)

kozuba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam lampki z odcięciem działającą na wymienne akumulatory 21700 lub 18650 gdyż jestem w posiadaniu takich kilku i cenię sobie łatwą możliwość wymiany w trakcie wycieczki. Czy znacie coś w cenie do około 200 pln?

Tez zalezalo mi na tym aby miec latarke na wymienne AKU.

Z wbudowanymi jest sporo fajnych,  ale jest problem dla mnie z ladowaniem. Uzywam Specter Ghost - ale dla mnie bez sensu jest bieganie z latarka i ladowanie kilka h

Wczesniej uzywalem zwyklych tzw taktycznych na jeden AKU 18650 i jesli kupi sie przyzwoity model - to swieci swietnie juz za 50 ...90 PLN. Tylko jest problem z dobrym uchwytem. Testowalem juz kilka i chyba w koncu mam ten co chce miec - Fenix ALB-10 do latarek Fenix ale pasuja chyba prawie wszystkie te taktyczne. Koszt 65 PLN. Polecam. Jedyny ktory trzyma mi na razie latarke w pozycji przy jezdzie po nierownym terenie.  Nie wiem ile wytrzyma - ale wyglada solidnie. W koncu tez kosztuje troche jak na uchwyt. Calosc zdecydowanie ponizej 200

• 3 miesiące temu...

Mógłbyś napisać coś więcej o tej lampce Specter Ghost 650? Jak świeci, czy ma pamięć ostatnio włączonego trybu? Wolałbym aby świeciła szeroko, nie koniecznie na 100 m w dal. Za często nie jeżdżę w ciemnym, dwa razu jakieś ultra, tempo tu.rystyczne. Na zdjęciach widać że ma kolimatory, coś dają? Posiałem swojego Lumintopa B01 chyba na tegorocznym Harpaganie i zastanawiam się właśnie nad tą lampką

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...