kozuba Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Witam, szukam lampki z odcięciem działającą na wymienne akumulatory 21700 lub 18650 gdyż jestem w posiadaniu takich kilku i cenię sobie łatwą możliwość wymiany w trakcie wycieczki. Czy znacie coś w cenie do około 200 pln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Lumintop B01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plebi Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Tez zalezalo mi na tym aby miec latarke na wymienne AKU. Z wbudowanymi jest sporo fajnych, ale jest problem dla mnie z ladowaniem. Uzywam Specter Ghost - ale dla mnie bez sensu jest bieganie z latarka i ladowanie kilka h Wczesniej uzywalem zwyklych tzw taktycznych na jeden AKU 18650 i jesli kupi sie przyzwoity model - to swieci swietnie juz za 50 ...90 PLN. Tylko jest problem z dobrym uchwytem. Testowalem juz kilka i chyba w koncu mam ten co chce miec - Fenix ALB-10 do latarek Fenix ale pasuja chyba prawie wszystkie te taktyczne. Koszt 65 PLN. Polecam. Jedyny ktory trzyma mi na razie latarke w pozycji przy jezdzie po nierownym terenie. Nie wiem ile wytrzyma - ale wyglada solidnie. W koncu tez kosztuje troche jak na uchwyt. Calosc zdecydowanie ponizej 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 16 Września 2022 Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Mógłbyś napisać coś więcej o tej lampce Specter Ghost 650? Jak świeci, czy ma pamięć ostatnio włączonego trybu? Wolałbym aby świeciła szeroko, nie koniecznie na 100 m w dal. Za często nie jeżdżę w ciemnym, dwa razu jakieś ultra, tempo tu.rystyczne. Na zdjęciach widać że ma kolimatory, coś dają? Posiałem swojego Lumintopa B01 chyba na tegorocznym Harpaganie i zastanawiam się właśnie nad tą lampką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.