KrzysztofHarasimowicz Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Witam.Poszukuje roweru dla corki 15lat 160cm wzrostu. Jazda po drogach polnych. Poprosze o rade w wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 A ten wybór to spośród jakich modeli...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofHarasimowicz Napisano 16 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Szczerze nie znam sie. Myslalem moze o rowerze trekkigowym Riverside 500 . Nie wiem jakiej marki szukac,prosze o rade bo jestem w tym zielony. Nie chcialbym roweru na jeden sezon. Miszkam blisko lasu ,ale jezdzic bedzie tez na utwardzonej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 W tej cenie to bardzo dobry wybór, bo wszelkie Kands, Lazaro będą raczej za duże. Najwyżej możesz pomyśleć o włożeniu szerszych opon w razie potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofHarasimowicz Napisano 16 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 rozmia ramy Rozmiar M od 166 cm do 177 cm.? Corka rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Hmmm... Rośnie albo już urosła 😉. Nie wiem, bo 6 cm to sporo. Ja bym przymierzył, ale osobiście patrzyłbym na S. Do końca maja jest akcja promocyjna w Decathlonie i w ciągu 14 dni od kupna można oddać używany rower, więc może warto skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofHarasimowicz Napisano 16 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Rower MTB Romet Rambler 6.0 a moze taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Jeżeli las z korzeniami i piaskiem nie będzie głównym użytkowaniem roweru to nie. Wrzucaj linki jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofHarasimowicz Napisano 16 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Rower damski górski MTB Kross LEA 1.0 r.DXS 2022 - KRLE1Z26X15W001350 - 11488699933 - Allegro.pl a moze ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Dalej podtrzymuję to co napisałem powyżej. Ja myślę, że w tym budżecie trzeba wybrać mniejsze zło, czyli albo ten Riverside albo obojętnie jaki "MTB" żeby się tylko podobał. Może ktoś napisze odmienne zdanie 😉. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek744 Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Najlepiej to przede wszystkim pojechać z córką do sklepu w którym różne modele będą na ekspozycji. Powinna się na nim dobrze czuć, a tego się nie sprawdzi przez internet. Z tym że w decathlonie będą tylko ich marki własne - najlepiej zahaczyć o decathlon i jakiś typowy sklep rowerowy, żeby przymierzyć się np do tego Krossa. Z rozmiarem nie przesadzałbym na wyrost. Na zbyt dużym rowerze może być po prostu mniej bezpiecznie, łatwiej o wypadek jeśli ma się nad rowerem mniejsze panowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.