Skocz do zawartości

[1600] Używana kolarzówka

Rekomendowane odpowiedzi

Pisząc "sprawdzonym" miałem na myśli rower godny polecenia.

Budżet raczej da radę powiększyć, ale jestem zielony w temacie rowerów szosowych, więc potrzebuje polecenia danych modeli. Byłbym wdzięczny również za wskazówki przy wyborze🙂

Cytat

więc potrzebuje polecenia danych modeli.

To akurat nie ma sensu. Są roczniki, zmiany ram, zmiany osprzętu itd. Co z tego, że ci napiszę "szukaj gianta defy" kiedy co roku wychodził w 5 różnych konfiguracjach i zapewne w każdej co roku się coś zmieniało. Niestety ale przy takiej kasie trzeba odpalać ogłoszenia i przeglądać po kolei, masa jest na rynku trochę bardziej niszowych marek, które nie trzymają tak dobrze ceny jak te popularne i przede wszystkim tutaj trzeba szukać swojej szansy.

Cytat

ale jestem zielony w temacie rowerów szosowych

Wzrost, przekrok, preferowana pozycja podczas jazdy, czy szukasz "wycieczkowca" - jak na szosowe warunki czy raczej czegoś o agresywnej charakterystyce, chcesz odbierać osobiście (czyli szukamy w jakiejś rozsądnej odległości od miejsca X) czy nie masz problemu z zaufaniem sprzedawcy i wysyłką

Ogólnie, przyjmując ten budżet ~2200 szukaj czegoś na obecnej grupie claris lub sora, czyli osprzęt roweru ma wyglądać mniej więcej jak w linku niżej (czyt. klamkomanetki bez wystających "wąsów")

https://www.olx.pl/d/oferta/rower-szosowy-cube-attain-56ka-shimano-claris-CID767-IDOUbfD.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...