Cris1876 Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Witam , wymieniłem linkę od hamulca i wszystko było dobrze , ale nagle szczęki hamulca jakby odpuściły i hamulec chodził leciutko. Ustawiłem na nowo i wszystko jest w porządku , tylko że po parokrotnym wciśnięciu manetki hamulca zaciski znowu są luźne nie tak jak były ustawione .Męczyłem się i nie mogę znaleźć źródła problemu. Ktoś może wiec co jest w stanie to powodować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Pancerz Ci nie wyszedł gdzieś z przelotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Albo pancerz jw albo po prostu za lekko dokręcasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cris1876 Napisano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Taaak , nie zauważyłem końcówka jednego z pancerza była uszkodzona i weszła głębiej w ramę . Dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.