GozDD Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Witam Sprzedam rower oparty na ramie Giant VT One (VT 1). Ramę kupiłem parę lat temu używaną w nie najpiękniejszym malowaniu. Została przeze mnie rozebrana, poddana szkiełkowaniu i malowaniu proszkowemu na czarny półmat. Oczywiście wszystkie gwinty zostały na czas malowania zabezpieczone. Przy okazji wymieniłem wszystkie łożyska w wahaczu oraz łącznikach zawieszenia. Oba amortyzatory chodzą bez zarzutów, nie mają nawet najmniejszej ryski na powłokach i nie puszczają oleju. Amortyzator przedni posiada sporo możliwości regulacji (4 osobno pompowane komory powietrzne, regulacja tłumienia powrotu jak i kompresji, aż do prawie całkowitej blokady). Cały rower przejechał naprawdę mało kilometrów, nie zdążyłem zużyć na nim choćby jednego kompletu opon czy napędu. Hamulce i tarcze mają może z 300km przebiegu. Rower złożony na następujących podzespołach: Rama: Giant VT One, skok regulowany 127 lub 145mm, długość rury podsiodlowej 520mm, odległość od osi rury sterowej do rury podsiodłowej 590mm. Wychodzi, że to jakieś 20". Na mnie przy wzroście 186cm była ok, ale mogłaby być nawet ciut większa. Amortyzator przód: Marzocchi All Mountain SL 150mm Amortyzator tył: Manitou Swinger 3 way Obręcze kół: Rodi Excalibur DH Piasty: Novatec (przód na dwóch łożyskach maszynowych, tył na czterech, nie pamiętam modeli) Przerzutka przód: Shimano Deore Przerzutka tył: Sram X4 Manetki: Sram X5/SX5 Hamulce: Shimano BR-M7100 z klockami metalicznymi, z radiatorami Tarcze hamulcowe: Cloud Perform pływające 180mm przód, 160mm tył Kierownica: NS Bikes 760mm Mostek: Ghost 50mm Opony: WTB Vigilante 2.3" Korba: Shimano FC-M590 175mm (korba ma tylko dwie zębatki 22 i 32 zęby) Łańcuch i kaseta totalnie nie pamiętam modeli i producentów. Kaseta 11-32 zęby, 9 rzędów. Siodełko: Selle Italia X0, trzyma się kupy, ale jest poobcierane. Cena: Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Myślałem o 4000zł, ale rozważę każdą sensowną ofertę. Chcę go sprzedać, a nie sprzedawać. Oczywiście preferowałbym odbiór osobisty w Częstochowie lub okolicach. Na życzenie mogę podesłać dowolne zdjęcia wszystkich podzespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GozDD Napisano 20 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Obniżka do 3500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GozDD Napisano 25 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 Ktoś chętny za 3000zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GozDD Napisano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 2500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi