Skocz do zawartości

[opony] czy warto uszczelniać, reklamacja

swimfan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałem uszczelnić  maxxisa DHR II model pacerny DD i standardowo zalozylem na obręcz  ,napompowalem i zostawilem bez zamleczenia.Generalnie zawsze tak robie i jak jest wszystko ok czyli powietrze nie schodzi bardzo lo np. 1 dniu to zalewam.W tym przypadku powietrze zeszlo po okolo 2 h.Teraz pytanie czy to jest sens zalewac i reklamacja bo po mojemu wychodzi ze to zle zgrzane , polalem na wierz ch woda i taki efekt .Ponizej link nieszczelnos

Napisano

Trochę dziwne podejście do tematu... Zalej opony mlekiem. System bez dętkowy zawiera oponę, zawór, taśmę/opaskę i MLEKO. Są opony które trzymają lepiej ciśnienie, są opony które trzymają gorzej ciśnienie. Są opony które na boku się "pocą".

Napisano

Dziwi mnie takie zjawisko,że aż tyle ucieka  bo w poprzednich DHRII nie bylo problemu opona trzymala a tam bylo tylko EXO.Tu jest DH casing oplot o wiele lepszy niz EXO+,opona ma podwojny oplot po bokach wazy 1200g to i wypadaloby zeby jako tako trzymala

Napisano

Jak ja pompuje i wskakuje na obrecz nie na charakterystycznego strzału sztywnosć straszna😁.Tylko ze tam mega ucieka powietrze na zalamaniu co widac na filmie.Pytanie czy to sie da uszczelnic wedlug Was czy szkoda mleka i probowac reklamowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...