Skocz do zawartości

[Kupno roweru] Zły zakup

MarekPVP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam zakupiłem rower jako iż jestem narwańcem to nie oczywiście nie dopasowałem sobie wysokości do siebie.
Jak stoje w rozkroku jajca dotykają ramy czy jest szansa to obniżyć? Jestem totalnie zielony i głupi więc sorka. 

• Mod Team
Napisano
Godzinę temu, MarekPVP napisał:

Jak stoje w rozkroku jajca dotykają ramy

Ubrać się? Nieładnie tak z jajcami na wierzchu.

Godzinę temu, MarekPVP napisał:

czy jest szansa to obniżyć?

Obniżyć jajca dotykające ramy?

Napisano

Stań normalnie a nie w rozkroku. 

Skoro jeszcze jesteś zielony to poczekaj aż dojrzejesz i urośniesz.

Przyklej rzep i ciesz się smyranym workiem.

Zamień rower na szachy.

Napisano

Jeśli kupiłeś rower przez internet i nie minęły jeszcze dwa tygodnie od odebrania sprzętu, to skorzystaj z prawa do zwrotu towaru bez podania przyczny.

Napisano

Kolegów widzę żarty się trzymają ....  Odpowiedź brzmi nie , nie da się radykalnie obniżyć wysokości ramy . Nie napisałeś jaki to rower bo np w MTB zmiana opon np z 2,25 na 1,75 nieco obniży przedkrok ale rower straci swój terenowy charakter . Dodatkowo jeśli rama jest za wysoka to pewnie jest też za długa . Oddaj jeśli możesz ,  wymień na mniejszy albo sprzedaj .

Napisano

3,2,1 czy pan zakładający temat wróci?

21 wiek a smartfona używają do lajkowania na fb.

Zdjęcie wrzuć, roweru, siebie z rowerem, jajec, jajec na ramie, cokolwiek, widzisz i nie grzmisz.

Damkę trza było wziąć, połówka lub rodzicielka by skorzystała.

Napisano

@Sobek82 Wszyscy wiedzą jakie zdjęcia preferujesz, jakie wrzucasz i sam je lubię oglądać, ale to co napisałeś mnie przerosło:

"Zdjęcie wrzuć, roweru, siebie z rowerem, jajec, jajec na ramie, cokolwiek, widzisz i nie grzmisz."

Żeby nie było offtopu proponuje autorowi stać koło roweru i problem zniknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...