Wiadro Napisano 10 Maja 2022 Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Odebrałem od kuriera mojego nowego Focusa Jam 6.8 2022. Po rozpakowaniu i skręceniu kiery w prawą stronę wychyla mi się spokojnie o 90 stopni a w lewą o jakieś na oko 75. Ktoś pomoże jak to poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 10 Maja 2022 Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 linki dobrze idą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelizee Napisano 10 Maja 2022 Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Możesz mieć ogranicznik skrętu kierownicy (np. w dolnej misce sterów), który został źle założony/przesunął się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiadro Napisano 10 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Możliwe, w Focusie jest ten sławny przekombinowany kokpit CIS. Da radę to zrobić bez wyciągania widelca? Tylko luzując śruby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelizee Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Nie wiem jak to wygląda u Ciebie. W moim canyonie ogranicznik był integralną częścią miski sterów - musiałem ją wyjąć co oczywiście wymaga zdjęcia widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.