kuba90210 Napisano 10 Maja 2022 Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Witam szanowne grono. Jestem tutaj nowy i bardzo liczę że któryś z doświadczonych kolegów pomoże mi z problemem mianowicie : gazela ma dwie przypadłości jedna już od dłuższego czasu - jak prowadzę rower to pedały same się kręcą Drugi problem z Nexus 7. wczoraj nagle przy przerzucaniu na pozycję nr 1 rower ewidetnie nie zszedł do tej pozycji. Na kierownicy pokazane jest 1 ale moim zdaniem to jest conajmniej 2. Dodatkowo przy jeździe na tej 1 łańcuch przeskakuje co jakiś czas . Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeer Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Nie twierdzę że na pewno ale przypuszczalnie: 1. Piasta wymaga przeczyszczenia i przesmarowania 2. Regulacja piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba90210 Napisano 27 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Dziękuję kolego, zobaczę czy przeczyszczenie i regulacja wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeer Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Tak sobie jeszcze myślę że w 2 przypadku może też być winna linka. Może gdzieś wewnątrz pancerza przyrdzewiało i nie ma za duże opory. Sprawdź czy po wrzuceniu 1 biegu możesz jeszcze trochę jej wyciągnąć z pancerza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.