ylona Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 witam obecnie w rowerze e-biku Kellys TAYEN 50 29" 630Wh mam kasetę Deore CS-HG500 ......czy SHIMANO DEORE CS-M4100 będzie pasować jako zamiennik tej hg500? Pytam bo ciężko dostać koronki jak i sama kasetę hg500,i myślę o wymianie na coś dostępnego ..zakładając ze będzie można ..... wymieniając kasetę muszę wymienić coś jeszcze? Z góry dziękuje za podpowiedzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Na Allegro trochę tych HG500 jest: https://allegro.pl/kategoria/kasety-lancuchy-wolnobiegi-kasety-251515?string=Kaseta Shimano Deore CS-HG500 Nie patrz na oznaczenie, tylko na to żeby byłą taka sama ilość zębatek i ten sam zakres. Przy wymianie kasety i łańcuch do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ylona Napisano 9 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 nooo i właśnie tu jest problem nie dopisałam ze mam HG500 11 -42 T ...a te są nie do dostania...stąd pomysł na wymianę na inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 No to możesz spokojnie wymienić na inny model 10 rzędowy z tą rozpiętością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ylona Napisano 9 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 dziękuje za podpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.