gomez.pl Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Dzień dobry kochani po latach niebytu wracam do roweru Poprzednio był Giant boulder, który mimo grubego koła spisywał się nawet dobrze po miejskich trasach choć łatwo nie było. Teraz uznałem że potrzebuje czegoś bardziej odpowiedniego co połączy miesto z lesem i jego nierównościami. Po przeczytaniu kilkunastu stron tematów wybór mój ograniczył się właściwie do kilku modeli: Riverside 920 Indiana Storm X9 Giant Roam 1 Disc Trek Dual Sport 3 z sentymentu skłaniam się ku Giant choć nie zamykam się na inne marki. Giant i Trek wydają się być niemal identyczne: oba mają przerzutki Deore z podobną kasetą. Różnica właściwie w amorku przednim, pierwszy gaz drugi sprężyna i oba - czytając opinie - szału nie robią, więc możliwa późniejsza wymiana na coś sensownego. R920 to w zestawieniu najtańsza propozycja a Indiana jest mi całkowicie obca choć obie marketowe marki. ja: 176cm 70kg wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Z podanych propozycji uszeregowałbym je w poniższej kolejności: 1. Giant/Riverside 2. Indiana 3. Trek Wybierałbym spośród Giganta i Riverside. Indiana też jest w porządku, ale jakoś darzę ja mniejszym zaufaniem niż powyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.