Negatyw Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Szukam roweru dla córki. 12 latka, 170cm wzrostu. Tym razem, chcemy kupić rower nowy. Nie jestem zwolennikiem przepłacania za szyld. Co sądzicie o takiej propozycji: ? link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 kands alfa city będzie miał kasetę i 3x8, senatore v3 (lekko ponad budżet) też blokadę widelca , ale dla młodej kupiłbym crossa ze sztywnym widelcem (chyba że masz pewność że nie jest wrażliwa na pobłażliwe spojrzenia koleżeństwa ) Osprzęt powinien być ciut lepszy w ramach zbliżonej ceny, a dodatki dokupisz w razie potrzeby "na boku".... Lazaro aero v3 na przykład będzie bardziej młodzieżowy i lżejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negatyw Napisano 8 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Myślisz o tych: ? link link 2 Tego senatore v3 nie mogę wygooglować... Ja generalnie jestem zwolennikiem zakupu wszystkiego co potrzeba za jednym zamachem. Nie znam się na tym i (choć mam rower) nie widzę w tym specjalnej pasji i traktuję jak narzędzie do przemieszczania się, gdy zachodzi taka potrzeba. Przyjrzymy się z żoną i córką i czekam na ewentualne dalsze sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 https://allegro.pl/oferta/lazaro-senatore-v3-wypasiony-treking-alivio-28-12131233968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.