etet100 Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Witam. Jeździmy czasami bardzo rekreacyjnie w 2 osoby. Prędkości niewielkie, odległości między nami też. Mimo tego zwykle jest problem z porozumiewaniem się. Wystarczy troszkę wiatru i już trzeba do siebie wrzeszczeć, odwracać się. W związku z tym szukam jakiegoś systemu do komunikacji audio. Czy istnieje cokolwiek o takich właściwościach? zasięg w otwartym terenie może do 100m komunikacja w 2 kierunkach bezobsługowe po uruchomieniu nie odcina od normalnych dźwięków otoczenia w 100% pewnie trzyma się głowy, w żaden sposób nie pogarsza komfortu ani bezpieczeństwa jazdy nie montowane do kasku bateria na minimum 5 godzin Czy ktoś używa jakiegoś takiego systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Liznąłem temat. Krótkofalówki z headsetem. Mam nawet jakieś tanie chińczyki. Nic przez nie nie słychać. Ale może z ceną rosną możliwości? Są też apki na telefon ale te, które testowałem wymagały obsługi telefonu. Motocykliści chyba siedzą w tym głębiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.