killgore Napisano 6 Maja 2022 Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Szukam czegoś kompaktowego na przód, na drogę i do lasu (ale nie DH), na wymienialne akumulatory (najlepiej 18650, bo mam ich trochę), ale chciałbym, żeby mocowanie było jednak dedykowane rowerowe, bo wszystkie które miałem do latarek są beznadziejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 6 Maja 2022 Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Z niewymiennymi, to ja uwielbiam Gaciron V9D-1800. Lampka ma mega długi czas pracy na baterii a mocowanie... Możesz kupić adapterek typu gopro + mocowanie gopro do mostka albo dowolne inne i... Masz rewelacyjne, centralne mocowanie lampki do roweru. Na dodatek lampka w komplecie ma pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killgore Napisano 6 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 No tak, ale jeśli nie brać pod uwagę tego kryterium, to rozwiązań jest całe multum. To właśnie lampki z wymienną baterią są trudne do znalezienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.