rafalpe Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Panowie mam set jak na foto korba FSA gossamer pro + suport FSA Mega Evo. Przyłożyłem jedno do drugiego i oś korby za chiny nie chce wejść w otwór suportu. Tak jakby suport za mały o co może chodzić? Przykładałem na sucho bez żadnego smaru. Może to trzeba jakoś wbić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Bo korbę masz w standardzie 30mm a suport pod 24mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalpe Napisano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Guzik prawda, suport też jest 30mm, tak samo jak oś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Jesli tak to bez problemu korba wejdzie w suport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.