hawkeye Napisano 10 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 W tym poście podsumowała wszystko co ja chaotycznie próbowałem przekazać w kilku poprzednich... A problem mam w tym że w polskich sklepach nie widzę wersji SL Select+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Select + nigdzie nie ma, więc na ten moment to trochę produkt widmo, nawet na stronie Sram nie jest wyceniony. Przypuszczam jednak, że różnica do Select to będzie około 500-600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 10 Maja 2022 Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Wersje Select+ amortyzatorów Rock Shoxa przeznaczone są dla producentów rowerów i normalnie nie są dostępne w sprzedaży detalicznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 No i wszystko jasne. Zostaje wybór pomiędzy SL Select a Ultimate za kosmiczna wartość 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeus87 Napisano 11 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 I co kolega ostatecznie wybrał ? Reba czy SID ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi