Hubabuba Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Cześć. Poszukuję roweru przeznaczonego do jazdy miejskiej, a czasem do wycieczek rowerowych. Dla kobiety wzrost 159/48 kg, do 1500 zł. Koniecznie z możliwością przyczepienia koszyka (na zakupy). Chętnie używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Riverside 500 + ewentualnie doposażenie w błotniki (i bagażnik). Jesteś niska, więc wiele rowerów odpada na wstępie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubabuba Napisano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Dziękuje za odpowiedź. Jakich rowerów mam unikać? Myślałam o holenderskim - czy będzie okej? Rower ma mi służyć do codziennych dojazdów do pracy, więc może faktycznie coś w stylu trekkingowym będzie rozsądniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Generalnie powinno się unikać rowerów z wolnobiegami, ale przy Twojej niskiej wadze i tak niskim budżecie to chyba bym to pominął. Holenderskie, trekkingi to nie moja bajka, ale możesz spojrzeć na https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-hoprider-100-niska-rama/_/R-p-300897. M-ka, o dziwo na Twój wzrost, gdzieniegdzie dostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubabuba Napisano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Dzięki akurat jest dostępny rozmiar M w moim mieście. A co sądzisz o https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-elops-520-niska-rama/_/R-p-145734?mc=8575681&c=Zielony. Wiadomo jakie mamy drogi - nie będę jeździła tylko po chodniku, ale też po poboczach itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 O ile jeszcze w trekkingach coś tam jarzę, o tyle w miejskich/holenderskich nic, więc pozostawię to innym forumowiczom do oceny. Może @szy coś Ci podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubabuba Napisano 5 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Kupiłam tego hopridera 😀 wygodny, nie za duży, nie za ciężki - będzie idealny 🙂 dzięki za polecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Maja 2022 Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Będzie Pani zadowolona 😀. Szybko Ci poszło, niektórzy tu przez pół roku, a i nawet dłużej nie mogą się zdecydować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 5 Maja 2022 Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 22 godziny temu, chudzinki napisał: O ile jeszcze w trekkingach coś tam jarzę, o tyle w miejskich/holenderskich nic, więc pozostawię to innym forumowiczom do oceny. Może @szy coś Ci podpowie. W tym budżecie nie mam nic do powiedzenia 🥳 Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.