nbk Napisano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć, W tym filmie prezentuję przejazd przez bardzo popularny Żelazny Szlak Rowerowy, jak i moją subiektywną opinię na jego temat. Trasa jest na pewno godna do przejechania przez każdego cyklistę o różnym stopniu wytrenowania. Ja osobiście przejechałem ją na rowerze szosowym i taki typ roweru bez problemu poradzi sobie na całym odcinku. Zapraszam do oglądania Żelazny Szlak Rowerowy zaczyna się w 3:19. Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez nbk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1970 Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Właśnie godzinę temu wróciłem z tego szlaku. 😎 53.6 km. Fajny rekreacyjny, choć oczywiście można jechać szybko, szczególnie w tygodniu, gdy nie ma rodzin z dziećmi i tłoku. 75% nawierzchni bdb jakości, sporo pięknych widoków przyrodniczych, w tym wspaniałe panoramy gór na Morawach i Beskidów. Ok. 15 km przed końcem pętli rynek w Karwinie - miejsce na obiad.😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi