dedkam Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Cześć, Odebrałem dzisiaj zamówiony rower od Canyona. Przy rozpakowaniu pod światło zauważyłem nieładnie wyglądające rysy, odciski na lakierze. Są one widoczne na górnej rurze przy siodełku. Co o nich sądzicie? Widoczne są z bliska pod odpowiednim kątem, z dalsza ciężko je zauważyć, no ale to rower za prawie 10k więc jakość mogłaby być lepsza. Domagać się wymiany, czy może wnioskować o jakieś darmowe akcesoria z ich sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Zrobisz jak uważasz, ale ogólnie na przyszłość, to sam przed sobą zabezpiecz górną rurę - jeśli nie chcesz więcej śladów, bo to niestety mat, który jest kijowy pod tym względem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusling Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Jak najbardziej normalne. To czarny mat wiec posiada takie jakby zabrudzenia czy niedoskonałości. Jak ten model, który mam osobiście. Na moim prywatnym zdjęciu nie widać tego ale na filmie już tak. Mam to samo co na filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.