MikeSkywalker Napisano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Z tym podobnie to się nie zgodzę - NS ma główkę 65 stopni, Marin 67.5. No i cóż, prawie 3tys za Eccentrica to niewiele mniej niż za ramę na zamówienie. Albo jeszcze coś innego. Plan był taki żeby mieć gotowy rower, a jedynie w razie potrzeby tylko podmienić ramę. Najpierw zobaczę jak się jeździ, i czy faktycznie braknie mi sztywnej osi. Opcja konwersji na 142x12 jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 65 ma eccentric alu (swoją drogą za tysiaka da sie to wyczaić:), stalówka ma 66.5 czyli tyle ile u Ciebie z druciarskim sterem dolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2022 (edytowane) W takim razie coś ściemniają w specyfikacji, ja się na tym opierałem. Edytowane 6 Października 2022 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Masz rację. Na stronie na której ja patrzyłem pokazali geo.z wersji lite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 https://konaworld.com/fire_mountain.cfm Podobny dylemat... Ja się właśnie napaliłem na w/w Kone. Co myślicie o tym rowerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2022 Jeśli chodzi o geometrię to praktycznie Bobcat Trail - tyle że kółko mniejsze. Więc powinieneś pan być zadowolony Dlaczego? Jeśli chodzi o Bobcata - to ja jestem, zdecydowanie! Wczoraj trochę zjechałem z asfaltu i efekt wow nastąpił. Aczkolwiek potem podniosłem siodełko i ustąpił - było celowo za nisko, żeby spróbować SPD. No i siodełko, dramat, a pojechałem w dresach. Cóż zrobić - pozostaje zmienić mostek albo kierownicę, żeby te dwa centymetry nadrobić i wrócić do wcześniejszej konfiguracji. No i siodełko wstawić ulubione. Niemniej jednak - podtrzymuję że to udany rower, czy raczej geometria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 22 Października 2022 Udostępnij Napisano 22 Października 2022 (edytowane) Kółko mniejsze i skok mniejszy. Rower kupiony rozłożony do gołej ramy i czeka na zimowe wieczory żeby zrobić przekładkę bo kupiłem go dla samej ramy, a teraz chce wykorzystać pogodę i pojeździć jeszcze na GT Avalanche 27,5. Edytowane 22 Października 2022 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi