Koletta Napisano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Witam, mam pytanie odnośnie wyboru roweru, która opcja jest korzystniejsza - 350W i 10,4 Ah, czy 250W i 12 lub 13 Ah. Chodzi mi tylko o rozstrzygnięcie tej kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 250W to granica uznawania roweru za rower według przepisów. Pojemności w Ah nie ma co porównywać, jeśli nie ma się pewności co do napięcia baterii. Np. 10Ah przy 48V to pojemniejszą bateria niż 12Ah przy 36V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koletta Napisano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Dziękuję, właśnie o takie wyjaśnienie mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi