Skocz do zawartości

[Zaworki] do opon bezdętkowych

__guest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Świry rowerowe ;) 

Poszukuję króciutkich zaworków do kół bezdętkowych, aktualnie mam TREZADO (długość 45 mm ?) poszukuje coś mniejszego, żeby mało wystawało z obręczy. Obecnie mam koła bez mleka, także raczej coś porządnego zapodajcie, żeby mi z zaworka nie uciekało, najlepiej kolor czarny, zaworki na presta.  

Kiedyś na You Tube widziałem takie króciutkie zaworki, ale gdzie to było to już nie pamiętam gdzie i na jakim filmie ... 

Napisano

Można kupić na Allegro. Są zaworki tej samej firmy której ja używam TREZADO w kolorze czarnym i nieco krótsze 34 mm. Jak już wyżej pisałem, widziałem kiedyś na filmie, super króciutkie zaworki, gdybym sobie przypomniał ten film na You Tube gdzie to widziałem, lub jakimś cudem zobaczył ponownie ten film, wtedy bym wrzucił film. 

Dzięki za zainteresowanie się moimi bazgrołami ... :D ;)      

26 minut temu, Brombosz napisał:

Prawie by się zgadzało, tylko wentylek :D troszku nie taki, pewnie NA SZYBKO błąd z Twojej strony, nic się nie stało, dzięki za pomoc ...  ;) 

Zmieniłem opony na rozmiar 27.5 x 2.6 dlatego szukam krótszych wentylków :D tak żartuję sobie.

Opony zmieniłem, to znaczy całe koła z rozmiaru opon 27.5 x 2.8 na rozmiar 27.5 x 2.6 B)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...