Flopyn Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Czy manetka Shimano Saint SL-M810 Bedzie kompatybilna z przerzutką Shimano ZEE RD-M640 SS? Obecnie posiadam przerzutkę Saint RD- M810 i chce przejść na ZEE RD-M640 SS, czy jest to mozliwe bez zmiany manetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Tak, będzie działać. Jedna i druga przerzutka obsługuję napęd 10-cio rzędowy. Edit: Moja pomyłka, RD- M810 to przerzutka 9 biegowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flopyn Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Ok, a nie bedzie omijać niektórych przełożeń i biegi będą wchodzić jak powinny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Edit: Moja pomyłka, RD- M810 to przerzutka 9 biegowa. Bez zmiany manetki się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flopyn Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 kurcze, a są jakies inne równie dobre przerzutki z krótkim wózkiem i sprzęgłem 9-rzędowe zeby nie zmieniac tej manetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Napędy 9s i 10s nie są kompatybilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikander Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 @Flopyn Nie. Chcesz krótki wózek i sprzęgło to masz przed sobą wymianę kompletu na 10s: przerzutka, manetka, łańcuch i kaseta. Warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flopyn Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Spoko, Dzięki wielkie za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.