Jedras Napisano 17 Kwietnia 2022 Napisano 17 Kwietnia 2022 Chciałem sprzedać mój używany rower elektryczny ale dziwnie nie znalazłem nic o nim w internecie, jakby wogóle nie istniał. Pomógłby mi ktoś ustalić cenę za ile mogę go wystawić na sprzedaż? Z góry dziękuję. Zdjęcia wstawiłem na google drive https://drive.google.com/drive/folders/1ixY4UvBG4dJkRzmzcIQRtysunln3_JMP?usp=sharing Cytuj
KSikorski Napisano 17 Kwietnia 2022 Napisano 17 Kwietnia 2022 W zasadzie jest to no name z poronioną geometrią. Moim zdaniem każda kwota powyżej 1000zł będzie dobra, o ile jest sprawny. Cytuj
Jedras Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Napisano 17 Kwietnia 2022 Jest w pełni sprawny, bateria nawet była niedawno wymieniana Cytuj
Q_u Napisano 17 Kwietnia 2022 Napisano 17 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Jedras napisał: Chciałem sprzedać mój używany rower elektryczny... Patrząc jakie cudaki się sprzedają i za ile to nie zdziwił bym się gdyby udało Ci się go pchnąć za nawet 2k. Testuj cenę, wystaw za X, jak się nikt nie odezwie z X czasu zmniejsz itd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi