Skocz do zawartości

[słuchawki bluetooth] Jakie słuchwaki do odbierania połączeń?

DiMoonn

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o doradztwo w doborze słuchawek wyłącznie do odbierania połączeń telefonicznych. Nie słucham muzyki na rowerze, więc mają nie spaść z uszu na wertepach i pozwalać z niezłą jakością słyszeć rozmówcę i przekazywać mój głos. Mam iPhone 6S, następny telefon też będzie Apple'owski, więc słuchawki muszą być kompatybilne z iOS. Ale chyba obecnie kompatybilność chyba nie jest problemem.

Używam AirPods pro i zdarzyło mi się rozmawiać w czasie jazdy, nawet z szefem :) . Zalety takie, że można mieć tłumienie hałasu, a można dotknięciem słuchawki przełączyć w tryb kontaktu i świat wyraźnie słychać. Wiatr przeszkadza, ale ważny jest kierunek wiatru, ruch głową potrafi rozwiązać problem. Rozmawiałem jadąc na rowerze, ale raczej tak noga za nogą, ale rozmawiałem też z iPhone przypiętego na kierownicy, powoli się da, a nie rozmawiam tak dużo, żeby ciągle mieć słuchawki w uszach. To by było niewygodne i wręcz niebezpieczne. Jak bym miał wiele rozmów, to bym wolał coś na jedno ucho. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...