DiMoonn Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Proszę o doradztwo w doborze słuchawek wyłącznie do odbierania połączeń telefonicznych. Nie słucham muzyki na rowerze, więc mają nie spaść z uszu na wertepach i pozwalać z niezłą jakością słyszeć rozmówcę i przekazywać mój głos. Mam iPhone 6S, następny telefon też będzie Apple'owski, więc słuchawki muszą być kompatybilne z iOS. Ale chyba obecnie kompatybilność chyba nie jest problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Ja mam huawei am61 i ogólnie jest sztos jeśli chodzi o jakość dźwięku czy czas działania, szczególnie przy tej kasie. Nooo ale szumu powietrza nie przeskoczysz i trzeba zwolnić do tych ~20kmh żeby rozmówca cię dobrze słyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiMoonn Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 6 minut temu, Mihau_ napisał: i trzeba zwolnić do tych ~20kmh u mnie średnia to 15-18 km/h. Moje trasy przebiegają przeważnie po Puszczy Kampinoskiej, rower mtb, więc prędkości mam niewielkie. Dzięki za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Używam AirPods pro i zdarzyło mi się rozmawiać w czasie jazdy, nawet z szefem . Zalety takie, że można mieć tłumienie hałasu, a można dotknięciem słuchawki przełączyć w tryb kontaktu i świat wyraźnie słychać. Wiatr przeszkadza, ale ważny jest kierunek wiatru, ruch głową potrafi rozwiązać problem. Rozmawiałem jadąc na rowerze, ale raczej tak noga za nogą, ale rozmawiałem też z iPhone przypiętego na kierownicy, powoli się da, a nie rozmawiam tak dużo, żeby ciągle mieć słuchawki w uszach. To by było niewygodne i wręcz niebezpieczne. Jak bym miał wiele rozmów, to bym wolał coś na jedno ucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.