Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Holenderski system regulacji ciśnienia w oponach podczas jazdy, chyba jako pierwszy tego typu dopuszczony do profesjonalnych zawodów ( Paryż - Roubaix ) : https://www.chip.pl/2022/04/scope-atmoz-regulacja-cisnienia-opon-rowerowych/ Cena dość zaporowa - jedyne 4 k 💶 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) Oprócz ceny, trochę nie podoba mi się że ciśnienie trzeba ustawiać "na oko". Przejrzałem specyfikację i nie widzę też informacji o szerokości opony, bo zbiorniczek urządzenia się nie zmienia, a objętość opony w zależności od rozmiaru już tak. No i teraz pojawia się pytanie, jaki będzie zakres pracy dla opony 28c, a jaki dla 32/35c. Dodatkowo 300g wagi, to i tak już spasionych rowerów na tarczach. Mam wrażenie że to taki wynalazek pokroju Classified. Jakiś rowerowy wariat to pewnie kupi, profesjonalne zespoły pewnie założą w ramach reklamy i tyle. Któryś producent wrzucił to niby do swojego roweru, ale na razie nie widać żeby robiło to jakąś furorę. Swoją drogą, mam wrażenie że Classified rozwiązuje nieistniejący problem, albo istniejący w marginalnym stopniu, w bardzo kosztowny sposób. Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi