Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Kwietnia 2022 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2022 Holenderski system regulacji ciśnienia w oponach podczas jazdy, chyba jako pierwszy tego typu dopuszczony do profesjonalnych zawodów ( Paryż - Roubaix ) : https://www.chip.pl/2022/04/scope-atmoz-regulacja-cisnienia-opon-rowerowych/ Cena dość zaporowa - jedyne 4 k 💶 Cytuj
Gość Napisano 17 Kwietnia 2022 Napisano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) Oprócz ceny, trochę nie podoba mi się że ciśnienie trzeba ustawiać "na oko". Przejrzałem specyfikację i nie widzę też informacji o szerokości opony, bo zbiorniczek urządzenia się nie zmienia, a objętość opony w zależności od rozmiaru już tak. No i teraz pojawia się pytanie, jaki będzie zakres pracy dla opony 28c, a jaki dla 32/35c. Dodatkowo 300g wagi, to i tak już spasionych rowerów na tarczach. Mam wrażenie że to taki wynalazek pokroju Classified. Jakiś rowerowy wariat to pewnie kupi, profesjonalne zespoły pewnie założą w ramach reklamy i tyle. Któryś producent wrzucił to niby do swojego roweru, ale na razie nie widać żeby robiło to jakąś furorę. Swoją drogą, mam wrażenie że Classified rozwiązuje nieistniejący problem, albo istniejący w marginalnym stopniu, w bardzo kosztowny sposób. Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez skom25 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi