Mihau_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 @Grzeszaldo lepiej, problem w tym, że to zakup na sezon 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart06 Napisano 5 Maja 2022 Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 @Grzeszaldo @Mihau_ sam nie wiem co robić... a co polecacie na 105tce w geometrii race za podobna kase kolo 8k, no dajmy na to ze i 9k po bolach wjedzie w grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Maja 2022 Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Podlinkowałem ci sensę wcześniej, nic innego wartego uwagi "od ręki" nie kupisz. Chyba, że na szczękach to na pewno coś w sklepach zalega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 5 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Ta podlinkowana Sensa ma geometrie race czy raczej endurace ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Maja 2022 Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 coś pośredniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 5 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 A wiadomo jakie szerokie tam max. opony wchodzą ?? Bo nie mogę nigdzie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Maja 2022 Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Napisz do sklepu albo importera Ale szosa "race" i szosa ogólnie nie jest od tego żeby tam trekingowe opony ładować Dla niewielu taki parametr jest w ogóle istotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.