SzySow Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Witam, mam taki problem, iż oba moje zaciski slx7120 ciekną i jestem zmuszony je zmienić na coś innego. Moje pytanie brzmi jakie zaciski będą mi współpracować z przewodem BH-90 SBM i klamką slx 7120? Saint będzie dobry wyborem czy lepiej kupić nowe slxy? Może coś innego? Nie widzi mi się kupno całych nowych hamulców ale w ostateczności tez to rozważę. Podsylajcie propozycje czegoś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Nie. Saint ma inną srubę mocującą przewód i nie jest ona sprzedawana z zaciskiem tylko jest w komplecie z przewodem. Kup zaciski takie jak masz a po miesiącu oddaj na gw te posikane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzySow Napisano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Brzmi dobrze A co sądzisz o połączenie tych klamek co mam z zaciskami magury mt5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Też zadziala. Niektorzy sobie chwalą takie połączenie. Osobiście wolę charakterystykę shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi