tomasz777 Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Witam szanownych kolegów.Kilka dni temu zakupiłem Meridę Big Nine Limited która posiada kiepskie hamulce Tekto M275.Oczywiście wiedziałem co kupuję i od razu mam zamiar je wymienić.Pierwsze pytanie,czy tarcze które posiadam mogą zostać?Czy równiez wymienić ję razem z nowymi hamulcami?Wolałbym zeby zostały i wymienic je wtedy kiedy sie zużyją.Drugie pytanie,czy do wymiany potrzebne są jakieś adaptery?Ostatnie pytanie,jakie hamulce koledzy polecacie,do plus minus 500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 A ja tak poza tematem trochę... Tam są aluminiowe klamki? Mają regulację odległości od kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 13 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Same klamki są aluminiowe,reszta plastik.O regulacji nic mi nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.