Giant3DD Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Dzień dobry wszystkim. Mam problem z hamulcem, po wciśnięciu manetki i przytrzymaniu klamka dochodzi do końca i jak dojdzie do końca nie ma hamulca. Rower Giant liv 3 DD jest nowy przyszedł do mnie w piątek 08.04.2022 czy ktoś miał podobny problem, co to może być. Czy mogę sama coś naprawić czy tylko serwis. Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Hamulce hydrauliczne Tektro? Widać jakiś wyciek? Najbardziej prawdopodobne jest, że są zapowietrzone - serwis (bo jak pytasz, to nie umiesz, poza tym potrzeba narzędzi). Jak rower przyszedł be kół, to może w zacisku nie ma klocka(ów)? Można samemu odpowietrzyć, ale jest też możliwość innej wady hamulca i nie ma co się szarpać - kupienie zestawu do odpowietrzania i płynu może cię kosztować tyle, co nowy hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giant3DD Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Hamulce hydrauliczne tektro, brak wycieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drajwer112 Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Jeśli nowy to na gwarancję, nie ma się co głowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi